23 Eylül 2013 Pazartesi

Alışveriş Candır, Blogger Bazaar Daha Candır.

Moda dünyasındaki trendlere yön veren blog yazarlarının kendi gardıroplarından seçtiği özel parçalar ve tasarımlarını,  uygun fiyatlara sunduğu alışveriş etkinliği Blogger Bazaar  Vol 4, n11.com katkılarıyla 22 Eylül'de yani dün Taksim Mürekkep'te gerçekleşti.

12 blogger'ın katıldığı Blogger Bazaar Vol'4' de Bloggerların standları dışında, erkekler için  Aral Game standinda Xbox oynama şansı, güzelliğimize güzellik katmak için Makas Nişantaşı'nın standı,alışveriş yapanlara İstapark dan hediye çekleri, 5 farkli oje markasiyla nailart uygulamalari yapan Makyaj Saati standıda bulunuyordu.





Pek hoşlanmadığım  Pazar günümü ben de bu etkinlikle değerlendirdim. İlk ikisine de katıldığım Blogger Bazaar'da yine renkli ve eğlenceli bir ortamla karşılaştım.Harika insanlar, güzel bir mekan, sohbet, muhabbet ve tabiki kendimi kaybedip bir sürü cici almam sebebiyle alışverişle geçti!





Bu güzel organizasyon için kendisiyle tanışma fırsatı bulduğum Gözde Usta'ya teşekkürler ve sevgiler efem. Bir sonraki etkinliği dört gözle beklemekle birlikte katılımcı olarak da katılma hedefindeyim.

Herkese alışverişli ve bol indirimli günler dilerim. Öpücükler.

Hiç yorum yok: